Tijdlijn

Oprichting

1978

Het begon op de Vismarkt in Groningen, waar opa Welvering met een kar vol schoonmaakspullen als autowasser de geparkeerde auto's schoonmaakte. Het werd officieel toen Kees en Els Welvering eind jaren '70 Autowas- en poetsbedrijf Welvering oprichtten en een klein huurpand in de binnenstad van Groningen de vaste standplaats werd.

Deze ruimte werd na tien jaar echter te klein, en ook de verhuizingen in 1988 en 2003 waren nodig om het steeds groter groeiende bedrijf te kunnen huisvesten. Inmiddels wordt ons familiebedrijf geleid door (klein)zoon Marc Welvering en Stefan Mosselaar, en hebben we zo'n 15 mensen in dienst.

Nieuwe werkplaats

2017

Dit jaar verhuisden we naar ons huidige pand aan de autoboulevard in Groningen. Waar we in het eerste huurpand ruimte hadden voor één autootje, hebben we nu een werkplaats van 800 vierkante meter waarin we met gemak 25 auto's kwijt kunnen.

360° Auto Fotostudio

2018

Door de jaren heen hebben we ons vooral gericht op de zakelijke markt en in 2018 zetten we de grote stap om te investeren in een speciale fotostudio. Hiermee worden de auto's van onze klanten rondom en uit verschillende hoeken gefotografeerd, waarna speciale software van al deze foto's één 3D-afbeelding maakt die d.m.v. schuiven en kantelen het complete exterieur van de auto laat zien.

Ook het interieur fotograferen we in 360°, waarna het geheel met een paar muisklikken op de website van de dealer wordt geplaatst. Zo kan elk detail online door de klant worden bekeken voor een unieke koopervaring. We zijn dan ook erg trots dat wij als eerste in Noord-Nederland onze dealers deze service kunnen bieden.

Wasstraat

2020

Eind 2020 nemen we nog een tweede, grote beslissing: we breiden onze services uit met een wasstraat. Deze wast niet alleen de auto's van dealers waar we mee samenwerken, maar op afspraak ook die van onze particuliere klanten. Van kleine personenauto tot grote bedrijfsbus van 2,80 meter hoog, alles wordt gewassen, terwijl de klant binnen geniet van een bakje koffie.