Interieur- en exterieurreiniging

Voor de zakelijke klant
Voor een goede eerste indruk van je showroom, of een professionele afronding van een verkoopdeal, is een schone auto van groot belang. En daar komen wij om de hoek kijken. Ons poetsbedrijf maakt je showroommodellen of verkochte auto's helemaal schoon, zodat klanten de auto goed kunnen bewonderen voor een optimale koopervaring.

We poetsen stap voor stap zowel het in- als exterieur van a tot z. Daarvoor beginnen we met de buitenkant door (slecht bereikbare) randen schoon te spuiten met een hogedrukreiniger. Daarna gaat de auto door de wasstraat, hier wordt eventueel vuil en stof weggewassen.

Nu pakken we het interieur aan. Met de hand reinigen we de complete binnenkant van de auto, van het hemeltje en dashboard, tot de vloer en het plafond. Ook de bekleding wordt meegenomen.

Daarna is het tijd om de buitenkant te laten blinken. We polijsten de auto met een poetsmachine en werken eventuele lichte krasjes weg. Bij de volgende stap zetten we de auto in de was en behandelen we alle kunststof delen. Als laatste reinigen we de ramen en maken we de banden zwart met een speciaal middel. Het interieur en exterieur van de auto is nu gedegen gereinigd en uw visitekaartje is klaar voor een professionele eerste indruk, of aflevering bij de koper.

Particuliere klanten
Ook als particuliere klant kun je op afspraak terecht bij Autopoetsbedrijf Welvering voor een korte schoonmaakbeurt van je auto. Terwijl jij een bakje koffie drinkt, wassen wij in een kwartiertje tot een half uur jouw auto blinkend schoon. Kies je voor alleen het exterieur? Dan wast onze wasstraat de hele buitenkant schoon en poetsen we handmatig de sponningen met een doekje. Kies je voor de vip-behandeling, dan nemen we ook de binnenkant mee. We stofzuigen alles en poetsen de sponningen, ramen en het dashboard met een doekje.

Onze wasstraat reinigt alle auto's, van Smart tot Mercedes en van kleine personenauto tot grote bestelbus (maximaal 2,80 meter hoog).