360° Auto Fotostudio

Sinds 2018 zijn wij het eerste bedrijf in Noord-Nederland met een 360° Auto Fotostudio. Een investering die onze autodealers veel werk uit handen neemt en hun grote tijdswinst oplevert. In plaats van zelf productfoto's te moeten maken, maakt onze studio in vijf minuten een 3D afbeelding waarop de auto tot in het kleinste detail te bekijken is. Ook wordt het resultaat volledig automatisch op je eigen website en/of andere platformen geplaatst. Zo bied je kopers de mogelijkheid om online op unieke manier de auto van hun keuze tot in de kleinste details te kunnen bekijken.

Hoe gaat het in z'n werk?
Om een 3D foto te maken, rijden we de auto op een speciale draaischijf, waarna tien camera's uit verschillende hoeken de auto fotograferen. Het resultaat is een serie van bijna 300 foto's, stuk voor stuk kraakhelder, scherp en perfect belicht. Deze worden vervolgens door speciale software verwerkt tot een 3D afbeelding die d.m.v. schuiven en kantelen het hele exterieur van de auto laat zien. Ook het interieur kunnen we op deze manier volledig en in groot detail vastleggen.

De keuze is aan jou
Als dealer bepaal je zelf uit welke hoek de auto op de foto gezet moet worden voor een optimale presentatie. Wil je geen afbeelding in 3D, maar alleen een aantal losse foto's? Moeten de deuren van de auto openstaan? Wil je ook een aantal foto's van het interieur erbij hebben? Het is allemaal mogelijk met onze fotostudio.