360° Auto Fotostudio

Als allereerste bedrijf in het Noorden beschikt Autopoetsbedrijf Welvering over een 360° Auto Fotostudio. Hiermee kunnen wij alle autodealers een unieke extra service bieden, die enorm veel tijdwinst oplevert en waarmee u online echt het verschil kunt maken bij de presentatie van uw product”.

camera-opstelling-web

360° Auto Fotostudio 3.0
FOTO360XL en VIVITION bieden voor uw (auto)fotostudio een totaaloplossing. Deze unieke samenwerking tussen beide bedrijven garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw (360°) fotostudio. Als partners ontzorgen wij u in dit proces van A tot Z De fotosoftware is specifiek voor de autobranche ontwikkeld, om de workflow te optimaliseren en auto zo transparant mogelijk te fotograferen. Het beeld is verbluffend realistisch en levert haarscherpe en constante foto’s op. U als autobedrijf bepaalt hoe de auto online wordt gepresenteerd.

met 1 klik naar de klant-web

Autopoetsbedrijf Welvering
In de eerste week van het jaar hebben we bij Autopoetsbedrijf Welvering op Malmoweg 4 een nieuwe fotostudio In gebruik genomen . Deze studio is uitgerust met de nieuwste software en voorzien van 10 camera’s waar in 5 minuten volledig automatisch in een rondje van 360° 36 foto’s genomen worden. Nadat de foto’s zijn genomen worden deze automatisch lokaal op uw PC of bedrijfsnetwerk geplaatst. VIVITION verzorgt de verdere koppeling van de 360° presentatie op uw eigen website en eventuele andere platforms. Doordat het gehele proces van fotograferen tot het online presenteren door VIVITION software volledig is geautomatiseerd, levert dat voor u als autobedrijf tijdwinst op. Voor uw klant biedt u een unieke manier om auto’s online te bekijken. Op transparante wijze is elk detail van de auto zichtbaar. Dit is de nieuwe manier van online presentatie waarmee u online het verschil maakt voor uw klant.

het draaiend plateau-web

In onderstaande afbeelding ziet u een schematische weergave, wie welke werkzaamheden in samenspraak met elkaar verricht.